• 30 Ocak 2014 Perşembe

    Merhaba! Blogumuzu takip ediyorsanız eğer, son zamanlarda paylaşımların yavaşladığını farketmişsinizdir. Bunun nedeni blogu tamamiyle değiştirecek olmamız! İçeriğimiz genişlemeye başladıkça sitenin yenilenmesi o kadar sıkıntı olacağından ötürü bir süre bloga içerik eklemeyi kestik. Ancak çevirilerimiz devam etmektedir ve site yeni yüzüyle karşınıza geldiğinde bütün bölümler eklenecektir. Siteyi kapatmamamızın tek sebebi eski içeriklere ulaşmak isteyenlerin olduğunu düşünmemizdir. Yeni tema çalışmalarına (çalmalarına, aramalarına?) başladık, bir başka blog üzerinde denemeler yaparak bir gece ansızın değişeceğiz. Ayrıca yeni bir domain de alabiliriz. :)
    Çevirilere şu anlık türkanime üzerinden ulaşabilirsiniz. Altyazıları divxplanet'te paylaşmak istiyorduk ancak birkaç kere bazı kendini bilmezler çevirmen isimlerini silerek kendileri çevirmiş gibi paylaştıkları için eğer bir yolu varsa bu durumu engelleyip güncel olarak oraya da ekleriz. Ancak bu durumda kızılması gerekenler altyazıyı çalanlar olmalıdır. Altyazımızın kullanılmasına birşey demiyoruz ancak bir çeviriye saatlerimizi verdikten sonra birinin gelip çevirmen ismini silerek kendininmiş gibi paylaşması insanı çeviriden soğutabiliyor. Tabi ki biz çeviriyi kendimizi geliştirme amacıyla yapmaktayız ancak emek hırsızlığı hangi konuda olursa olsun insanı soğutan birşey.

    Ayrıca D-Frag çevirisi konusunda oldukça fazla mesaj almaktayız. Onun çevirisini yapan arkadaşımız çeviriyi bıraktı denebilir. Çevirisini yapacağız ancak şu an aktif olarak çeviri yapan 2 kişi kaldığımızdan ve elimizde 7 seri olduğundan dolayı daha el atamadık. Bir şekilde onun da çevirisini sürdüreceğiz, ama bölümler geç çıkarsa kusurumuza bakmayın.

    Bazı serileri de bu hafta geç vermek zorunda kaldık. Benim (Spiegel) şu sıralar hasta bakıyor olmam, bu nedenle de şu sıralar yalnızca geceleri bilgisayara geçme fırsatı bulabilmem nedeniyle bazı bölümler gecikti. Ama şu an yalnızca Sekai Seifuku'nun altyazısı çevrilmedi, onu da yarına kadar çevirebilmeyi umuyorum.

    Sevgilerimizle.

    { 1 yorum... read them below or add one }

    1. Nedemek yeni sitenizi sabırsızlıkla bekliyoruz. sorun degil beklerim :D en son 1 seriyi 1 bucuk sene beklediğim oldu :D

      YanıtlaSil

  • Copyright © 2013 - Unbreakable Machine Doll - Aoi Fansub - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan